Hekwerken en poorten

Bedrijfsterreinen worden vaak afgescheiden middels hekwerk en poorten. BT hoveniers adviseert en realiseert ook op het gebied van bedrijfshekwerken en bedrijfspoorten.
Er zijn vele soorten hekwerken waarvan we hierbij een aantal noemen:

  • Metalen sierhekwerken,
  • Gaashekwerk,
  • Spijlenhekwerk,
  • Staalmathekwerk.

Metalen sierhekwerken

Bijzondere woningen en bedrijfspanden vragen om extra cachet én bescherming. De functie van sierhekwerk is dan ook tweeledig. Enerzijds houdt het ongewenst bezoek buiten de deur; anderzijds verfraait het uw woning of gebouw. Die dubbele functie vraagt om een duurzame, solide en onderhoudsvriendelijke oplossing die perfect aansluit bij de stijl en sfeer van het object. De sierhekwerken van BT hoveniers voldoen probleemloos aan al die criteria.
In ons assortiment vindt u tal van modellen en uitvoeringen, met elk een eigen allure en stijl, klassiek, modern of zelfs uw eigen ontwerp.
Onze metalen sierhekwerken worden standaard verzinkt en kunnen in iedere RAL-kleur worden gepoedercoat. Deze metaal behandeling staat garant voor een optimale bescherming tegen weersinvloeden en geeft u de garantie bam een onderhoudsarm sierhekwerk. Er zijn vele standaard sierhekwerken doch wij kunnen ook speciaal voor u een eigen sierhekwerk ontwerpen, dit kunnen wij binnen BT hoveniers doen of samen met (industrieel-exterieur) vormgevers.

Gaashekwerken

Dit type hekwerk wordt veel toegepast op industrieterreinen en bedrijfsterreinen. Het geplastificeerde gaas wordt gespannen tegen de rond stalen staanders. De uitvoering is mogelijk in diverse kleuren al dan niet met bovenbuis en/of prikkeldraad. Voor extra stevigheid is het mogelijk om de afstand tussen de staanders te verkleinen, het ingraven van het gaas, fijnmaziger gaas, de staanders te voorzien van een grondplaat en/of de staanders in de beton te storten.

Spijlenhekwerk

De ijzersterke spijlenhekwerken van BT hoveniers zijn een uiterst fraaie én veilige oplossing in tal van situaties. Er is keuze uit verschillende standaarduitvoeringen. Een hekwerk met puntenkam, doorgestoken spijlen, ronde spijlen, vierkante spijlen; u heeft het voor het zeggen. De einden van de metalen spijlen kunnen puntig worden afgewerkt om het overheen klimmen te voorkomen en/of te bemoeilijken. Ook als het gaat om staanders en montagesystemen is er een keur aan mogelijkheden waar we u graag in adviseren.

Staalmathekwerk

Als een gaashekwerk te licht is voor uw beveiligingssituatie, biedt een staalmathekwerk uitkomst. Een strakke, vriendelijke uitstraling, gecombineerd met een uitstekende wering tegen onbevoegden. Met een bijzonder ruimtelijk effect bovendien. Afhankelijk van het terrein, het object, de locatie en de veiligheidseisen zijn er verschillende systemen om de matten tegen of tussen de staanders te monteren. De meest robuuste en vandalismebestendige uitvoeringen zijn uitgerust met dubbele horizontale draden van 8 mm en verticale draden van 6 mm dik. Daarnaast kunt u kiezen voor de lichtere geprofileerde matten met draden van 5 mm. Deze matten hebben een speels karakter.

De molestbestendige blinde constructie zorgt voor een krachtige verbinding die doordringen nagenoeg onmogelijk maakt. Veilig vanuit beveiligingsoptiek én veilig voor mens en dier door het ontbreken van uitsteeksels. Dit maakt staafmathekwerken vaak tot de ideale afscheiding van speelplaatsen, bedrijven en plekken met veel passanten.

Omdat hekwerken veelal onderdeel uit maken van het beveiligingssysteem van het bedrijfsterrein zal BT hoveniers dan ook altijd bij het adviseren voor een bedrijfshekwerk dit integraal oppakken vanuit het totale beveiligingssysteem voor de buitenruimte. Ook beplanting kan hierbij een belangrijke rol spelen.

BT hoveniers voor totaal advies voor uw bedrijfsterrein.