Scholen

De buitenruimte bij scholen dient vaak om de fietsen te stallen en om leerlingen gelegenheid te geven om buiten hun pauze door te brengen. Aparte pauze ruimte voor leraren of docenten is vaak niet aanwezig is onze ervaring.
De buitenruimte bij basisscholen bestaat veelal uit een grijze betonklinker, enkele speeltoestellen en wellicht een speciaal veldje voor de leerlingen.
BT hoveniers denkt graag mee om binnen een beperkt budget te komen tot een meer speelse en originele inrichting voor de buitenruimten bij u school.
De eerste stap hiervoor is het maken van een afspraak voor een goed gesprek. Daarna maken wij voor u een origineel en creatief schetsidee en bij akkoord, dan natuurlijk ook een uitvoeringsraming. Ook als er vrijwilligers willen participeren kunnen wij daar sturing en leiding aan geven.

Speelmaterialen

Wij van BT hoveniers kunnen niet alleen gebruik maken van de verschillende leveranciers en producenten van speelwerktuigen, maar wij kunnen ook in samenspraak met u een specifieke speelwerktuig ontwerpen en realiseren.

Avontuurlijke speelplekken en overkapte rookruimten

BT hoveniers kan u ook terzijde staan met het ontwerpen en realiseren van avontuurlijke speelplekken bij basisscholen. Voor de middelbare scholen zijn wij gespecialiseerd in het vormgeven en realiseren van pauzeplekken voor studenten en docenten.

Onderhoud van schoolpleinen en schoolse buitenruimten

Wij van BT hoveniers kunnen ook zorg dragen voor het onderhoud van de buitenruimte bij uw school. Of dit nu gaat om het onderhouden en controleren van speelwerktuigen, herstel van straatwerk of het snoeien van beplantingen wij zijn u graag van dienst

Afspraak?

Wilt u eens vrijblijvend van gedachten wisselen met een buitenruimte specialist? Wij van BT hoveniers komen graag bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken.

Graag tot ziens.