Afwatering
Hekwerken en poorten
Fietsenstalling
Pauzeplekken
Terreinmeubilair
Verharding

Aanleg bedrijfstuin of - terrein

Bij de inrichting van bedrijfsterreinen komen vaak dezelfde aandachtspunten naar voren. Bovenstaand zijn de verschillende aandachtspagina's vermeld. U kunt door op een aandachtsveld te klikken direct naar de desbetreffende pagina gaan. Bij de (her)inrichting van uw bedrijfsterrein kunnen er natuurlijk meer punten van aandacht zijn welke we graag in een vrijblijvend gesprek met u willen bespreken.

Uw bedrijfsterrein

Bedrijfsterreinen zijn er in verschillende soorten en maten, van kantoorvilla tot opslag terrein. Wat deze terreinen met elkaar gemeen hebben is dat ze allemaal een indruk geven van uw bedrijf. Bij een kantoorvilla speelt representativiteit een grotere rol dan voor een opslagterrein, toch voor beide geldt dat de staat van onderhoud duidelijk zichtbaar is voor uw personeel en zeker voor uw bezoeker.

En u weet dat u slechts eenmaal een eerste indruk kan maken. Als uw bezoeker uit zijn auto stapt in een waterplas, of dat het onkruid een halve meter hoog staat in de beplanting of op het straatwerk, dan staat u direct op achterstand. De inrichting van een bedrijfsterrein bestaat uit vele facetten, van hekwerken en toegangspoorten, verharding, verlichting en beplanting.

BT hoveniers maakt het totaalplan, voert uit, coördineert en staat niet alleen borg voor een goede terrein realisatie maar ook voor het opvolgende onderhoud. Hierdoor heeft u slechts één aanspreekpunt wat u weer tijdwinst & gemak oplevert.

Een nieuw bedrijfsterrein?

Een nieuw bedrijfsterrein kan zijn dat u op een nieuwe locatie uw bedrijf gaat vestigen of het bestaande terrein gaat uitbreiden. Tevens kunt u natuurlijk ook het huidige terrein onderwerpen aan een grondige renovatie.

Voor alle van de bovenstaande situaties dient er een plan van aanpak te komen.

Dit plan van aanpak begint met een vrijblijvend gesprek met BT hoveniers. In dit gesprek worden uw eisen en wensen geïnventariseerd. Op basis van deze inventarisatie gaan wij een inrichtingsplan voor u opstellen met daarbij een raming van de uitvoeringskosten. Kortom alles in één hand, wel zo gemakkelijk.

Enkele aandachtspunten voor uw bedrijfsterrein

Voor de inrichting van een bedrijfsterrein kunt u denken aan de volgende aandachtspunten:

  • Het personeel en bezoekers parkeren graag onder een boom omdat deze schaduw geeft in zonnige jaargetijden en de auto niet zo heet is als deze een uur of wat buiten staat.
  • Een goed verlicht bedrijfsterrein is met name in de winterperioden van belang om het gevoel van veiligheid te vergroten.
  • Veiligheid geeft u door een goed overzicht en toezicht op uw bedrijfsterrein, overzicht op de parkeerplaats of opslagterrein geeft een gevoel van veiligheid zowel voor het personeel als voor de bezoekers.
  • Pauzeplekken wat is er fijner om in de pauzes even lekker buiten te kunnen zitten als men de hele dag achter een bureau moet zitten. BT hoveniers maakt ook werkplekken voor buiten!

Vanzelfsprekend zijn er meer aandachtspunten die we graag met u doornemen in een nader vrijblijvend gesprek.