Op vakantie?

Uw tuin is uw dichtstbijzijnde vakantieoord met uitzondering van die tijd dat u buitenshuis uw vakantie doorbrengt. Dit is vaak in een periode dat uw tuin en haar ongenode plantengasten door blijven groeien. Dit houdt in dat u na thuiskomst wordt geconfronteerd met wat onderhoudswerk om uw tuin er weer toonbaar uit te laten zien. Dat is meestal geen klusje waar u op zit te wachten na uw vakantie.

BT hoveniers denkt met u mee en biedt speciaal voor de vakantieperiode een speciale actie aan namelijk de vakantieservice.

Niet alleen kunnen we uw tuin bijhouden tijdens uw vakantie maar ook kunnen wij uw kamerplanten verzorgen en uw post verzamelen. Ook eventuele plantbakken en potten op het terras kunnen we van water voorzien zodat deze niet dood gaan door gebrek aan verzorging.

Ook de zonneschermen kunnen we laten zakken en ophalen, kortom wij zijn u graag van dienst om u te ontzorgen. Bij thuiskomst van uw vakantie ligt uw tuin er netjes en verzorgd bij waardoor u, als het weer het toelaat, nog lekker in uw eigen tuin vakantie kan vieren

Wat kunnen wij doen tijdens uw vakantie?

Zoals al aangegeven kunnen wij meer doen dan alleen uw tuin er netjes bij te laten liggen tijdens uw vakantie. In uw tuin kunnen wij de volgende zaken voor u uitvoeren:

• maaien gazon,
• graskanten steken,
• onkruidvrij houden borders,
• knippen hagen,
• knippen plantranden,
• water geven.
Misschien heeft u zelf nog zaken die we tijdens uw vakantie kunnen regelen, we vernemen het graag.

Hoe werk het?

Wij komen vrijblijvend bij u langs om uw eisen en wensen te vernemen. Op basis daarvan doen wij u een aantrekkelijk financieel voorstel. U geeft uw vertrek- en thuiskomstdatum op en wij zorgen voor de rest.

Goede vakantie en graag tot ziens in uw eigen tuin. Afspraak? Bel of mail ons en klik hier en vul het contactformulier in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.