Pauzeplekken

Wat is er lekkerder om in de werk pauze even buiten te kunnen zitten al dan niet in de zon? Als men de hele dag op kantoor achter de pc werkt of in een productiehal is een goed geoutilleerde pauzeplek in de buitenlucht een fijne plek om informeel met collega’s van gedachten te wisselen. Ook kunnen wij pauzeplekken voorzien van elektra zodat uw mensen eventueel gebruik kunnen maken van hun laptop.
BT hoveniers ontwerpt en realiseert diverse pauzeplekken met verschillende stijlen en karakters welke passen bij uw bedrijf en mensen. Hierbij kunt u denken aan:

  • design pauzeplekken,
  • informele pauzeplekken,
  • lounge pauze plekken,
  • actieve buitenruimten,
  • overkapte pauzeplekken,
  • overdekte rookruimten buiten.

Ook ontwerpen we graag een pauzeplek afgestemd op uw bedrijf, in de kleuren van uw bedrijf en met de uitstraling die u wilt hebben van uw bedrijf.

Design pauzeplekken.

Hierbij kan BT hoveniers gebruik maken van verschillende zitelementen, schaduwdoeken en pergolasystemen. De mogelijkheden hierbij zijn legio ook overkapte pauzeplekken waar men ook bij guur weer buiten kan zitten even los van het bureau.

Informele pauzeplekken.

Een informele pauzeplek is minder sterk vormgegeven en worden in nauw overleg met u ontworpen en gerealiseerd. U kunt hierbij denken aan los geplaatste zitelementen, een parkbank of een tuinmuurtje waar men in de pauze op kan zitten.

Lounge pauzeplek.

Een buiten lounge plek waarbij mensen in hun pauze kunnen relaxen en waar u uw bezoekers kunt spreken.

Actieve buitenruimte.

Hierbij wordt gebruik gemaakt van hoge tafels waarop men kan werken met laptop en zelfs bij goed weer het werk mee naar buiten kan nemen. BT hoveniers kan ook hier zorgen dragen voor de diverse voorzieningen zoals elektra en draadloos internet.

Overkapte pauzeplekken.

Om ook bij minder weer lekker in de buitenlucht je pauze te kunnen doorbrengen kan BT hoveniers u adviseren. Hierbij kunnen wij verschillende overkappingen ontwerpen en realiseren.

Overdekte rookruimten buiten.

Een overkapping voor de rokers binnen uw bedrijf en het plaatsen van buiten afvalbakken voor sigaren en sigaretten verzorgen wij graag voor uw bedrijf.