Bedrijfstuinen en bedrijfsterreinen

Uw bedrijfsterrein of bedrijfstuin vormt uw visitekaartje naar de buitenwereld. De originaliteit van de inrichting, het afwerkingsniveau en de staat van onderhoud zijn aandachtspunten voor het personeel, de (nieuwe)bezoeker en de omliggende bedrijven en/of woningen.

Ook op industrieterreinen kan uw buitenruimte zich positief of negatief onderscheiden op bovengenoemde aandachtspunten. BT hoveniers ontwerpt, realiseert en beheert zakelijke buitenruimten, ook voor u.

Wilt u een vrijblijvende nadere kennismaking? Klik hier en vul het contactformulier in en binnen 2 werkdagen nemen wij contact met u op.

Ontwerp

BT hoveniers denkt met u mee ook in de planfase van uw bedrijfsterrein of kantoortuin.

Over de vormgeving van de parkeerplaatsen, de routing, de functionele lijnen, de zicht- en kijklijnen, de routing voor leveranciers, entree partij voor de bezoekers, terreinverlichting, terreinbeveiliging middels hekwerken, pauzeplek of -plekken, het opvolgend beheer en onderhoud en nog veel meer.

Beheer en onderhoud

Na de gedane investering in het ontwerp en realisatie zal daarna het geheel onderhouden dienen te worden. BT hoveniers zorgt ervoor dat uw bedrijfsterrein of kantoortuin er altijd verzorgt bij ligt zoals is vastgelegd in het onderhoudsplan. Ook in het beheer en onderhoud van uw zakelijke buitenruimte werken wij planmatig, met duidelijke planningen, heldere communicatie en een vakkundige uitvoering.

BT hoveniers gewoon goed.

Afspraak? Klik hier en vul het contactformulier in en binnen 2 werkdagen nemen wij contact met u op.