Scherpe tarieven door gespecialiseerde mensen en machines

Om het tuin- en terreinonderhoud zo efficiënt mogelijk uit te voeren beschikt BT hoveniers niet alleen over gespecialiseerde mensen. Onze vakmensen werken met gespecialiseerd onderhoudsgereedschap wat er mede voor zorgt dat het werk goed en snel wordt uitgevoerd, met zo min mogelijk storing.

Onze mensen vormen de basis voor de kwaliteit die wij leveren. Onze planning zorgt ervoor dat deze mensen zo efficiënt mogelijk worden ingezet zodat er een minimaal verlies is aan arbeidsuren.

Dit alles zorgt ervoor dat wij u een zeer scherp financieel voorstel kunnen en zullen voorleggen.

Wilt u een prijsvergelijk op uw huidige onderhoudskosten? Bel of mail voor een afspraak en we maken direct een afspraak in uw tuin of op uw terrein.

Graag tot ziens.

Tuinonderhoud

In onze optiek dient het tuin- en terreinonderhoud planmatig te worden opgezet, hierbij gaan wij als volgt te werk.

  • We gaan eerst samen met u het voor u wenselijke onderhoudsniveau bepalen.
  • Op basis van dit wenselijke niveau worden de frequenties bepaald of netheidsbeelden.
  • Ook wordt overlegd wat u eventueel zelf wil en kan doen.
  • In overleg worden de onderhoudstijdstippen en werkzaamheden bepaald, want ’s morgens om 07:00 een werkende motorheggenschaar onder uw slaapkamerraam is niet altijd prettig.
  • Als we al deze (en misschien nog meer) aandachtspunten met u hebben doorgenomen gaan we daar een onderhoudsprijs voor maken.
  • Nadat we de onderhoudsprijs hebben opgesteld maken we een afspraak om deze met u te bespreken en door te nemen.

In ons financiële voorstel verstrekken wij ook een overzicht wanneer welke werkzaamheden het beste uitgevoerd kunnen worden. Zodat u weet wanneer wij komen of wanneer u dit zelf moet doen.

Wilt u een vrijblijvende afspraak? Bel ons of klik hier en vul het contactformulier in en ik Bert Tijssen neem binnen 2 werkdagen contact met u op.

Gallerij